Over mij

 

Ik ben mijn hele leven lang al geïnteresseerd in wat de mens beweegt in het leven. Niet alleen van anderen, maar ook voor mezelf heb ik veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling en mezelf leren kennen. Ik gebruik mijn zintuigen en mijn intuïtie en leer van mensen om me heen. En ik heb diverse persoonlijke ontwikkelingstrajecten gedaan op allerlei niveaus. Niet alleen door middel van leergangen of opleidingen, maar vooral ook door het observeren van mensen, luisteren naar podcasts, lezen van boeken of interessante websites en blogs en vooral in contact en verbinding met andere mensen.

 

In 2020 kwam ik in aanraking met Human Design. Human Design is een logisch systeem dat verklaart hoe we bij onze geboorte gecodeerd worden. Human Design heeft mij inzicht gegeven in veel levensvragen die ik had en die ik niet goed kon duiden. Het heeft me laten zien welke energie ik heb meegekregen en hoe ik die op de juiste manier kan inzetten. Ons hele leven lang worden we ingeprent door andere mensen, ervaringen en omgevingen, waardoor we vaak wegreizen van onze intrinsieke manier van zijn (onze Waarheid). Human Design heeft mij geholpen me terug te brengen naar mijn natuurlijke, uitgelijnde zelf. En dat gun ik ieder mens. Want als je natuurlijk en uitgelijnd bent, dan kun je meer succes, overvloed, vreugde, liefde, vrede en tevredenheid ervaren. En dat is eigenlijk het hoogste doel wat je in je leven kunt bereiken. De liefde voor jezelf en voor anderen om je heen. 

 

Human Design heeft mij geleerd dat ik een enorme hoeveelheid energie heb. Onuitputtelijk veel. En als ik die energie inzet op datgene wat me blij maakt, waar ik plezier in heb en voldoening in voel, dan doe ik wat ik moet doen. En dat wil ik heel graag met je delen. Ik ben een student van het leven, heb een mastermind Human Design gevolgd en bestudeer nog elke dag de originele werken en lezingen van Ra Uru Hu en doe dag in dag uit nieuwe kennis op door het zelf ervaren en experimenteren met mijn eigen design. Ik gebruik mijn intuïtie, mijn innerlijke weten, mijn zintuigen en mijn levenservaring en -kennis om je te begeleiden in de grote vragen van het leven: wie ben ik, wat heb ik hier te doen en hoe kan ik dat het beste vormgeven vanuit de persoon die ik ben.

 

Marieke

5/1 Emotionele Manifesting Generator

Ervaring en achtergronden