Wholesomeness

De boodschap van de zintuigen

Een tijdje geleden wandelde ik met mijn beste vriendin in het bos. We hadden elkaar al een tijd niet gezien of gesproken maar dat is bij ons nooit een probleem omdat het elkaar zien eigenlijk meteen altijd weer voelt alsof we elkaar de dag er voor nog hebben gezien en gesproken. 

Tijdens deze wandeling kwamen er vier dieren op ons pad. Een hert stak voor onze ogen over het bospad, een haas sprong over het pad het bos in een vlinder vloog van ons weg en een specht presenteerde zich zichtbaar op een boom naast ons. Met name de specht vond ik indrukwekkend, want ik zoek ze altijd als ik ze hoor maar meestal laten ze zich niet zien. 

Altijd als er dieren op mijn pad komen die ik zo bewust waarneem dan zoek ik de spirituele betekenis op van dat betreffende dier. Omdat het er dit keer vier waren in een wandeling, is het niet alleen de betekenis van het dier afzonderlijk, maar ook de betekenis van de combinatie van die dieren die het tot een verhaal maken. 

Voor mij bracht deze wandeling de volgende boodschap:

Je hebt de waardigheid, moed en vastberadenheid om de keuze van je ziel te volgen. Jouw intuïtie en zintuigen helpen je om je te laten leiden door de zachte stem van het universum. Je mag jouw vrouwelijkheid en sensualiteit omarmen en de energie die je aantrekt zien als de intentie die je zoekt je te ontwikkelen en te vernieuwen. Het plateau waar je op bent aangeland, de fase die tussen disruptie en expansie in zit, is bedoeld om je bewust te maken van de levenscyclus die keer op keer terugkeert. Leven, dood en wederopstanding. De onsterfelijkheid van jouw ziel geeft je het vertrouwen de natuurlijke seizoenen aan te voelen en te vertrouwen op de juiste timing. De magie van het versmelten met het ritme van de natuur en het vormen van een geheel uit de delen. Wholesomeness.

Marykeigh

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.