Zakelijk/Business

In een artikel uit de New York Times van 25 februari 2016 deed het bedrijf Google uit de doeken welke lessen zij hadden geleerd uit een onderzoek naar hoe het perfecte team samen te stellen. De kern van deze long-read is dat de uitkomst van het onderzoek van Project Aristotle de volgende 'voor de hand liggende' conclusie had:

In ons hart weten we dit allemaal wel. Veiligheid, zekerheid, mogen zijn wie je bent zowel thuis als op je werk... Het zijn een soort van open deuren geworden. Het punt alleen is, dat deze open deuren vaak toch gesloten blijven omdat we de echte sleutel niet hebben. En dat is omdat (ook in dit artikel) er vaak maar vanuit één gezichtspunt wordt gekeken. Zelfs met alle data en het drie jaar durende onderzoek wat Google hierin heeft gedaan komt alleen datgene naar boven wat vanuit de Geest, de Mind verklaard kan worden. En als je mijn Achtergronden hebt bekeken, dan is dit nou exact niet de plaats waarin we de sleutel kunnen vinden...

De echte sleutel is te vinden in de mechaniek van onze aura's, onze energievelden. We zijn allemaal verschillend geboren. Maar wel met het doel elkaar aan te vullen. En dat kan alleen wanneer we onszelf zijn. En wanneer mensen in een groep opereren, dan ontstaat er een volledig nieuw energieveld. Binnen Human Design heet dit energieveld de Penta. En dat energieveld heeft enorm veel kracht en invloed op de individuen die zich binnen dat energieveld bevinden.

 

Teamleden kunnen zich als individu op bepaalde manieren gedragen, maar als ze samenkomen overheersen de normen van de groep gewoonlijk het individuele gedrag en moedigen ze aan tot conformiteit aan het team. Succesvolle teams deelden een teamklimaat dat gekenmerkt wordt door intermenselijk vertrouwen en wederzijds respect, waarin mensen zich op hun gemak voelen zichzelf te zijn. Feitelijk is dit dus de team dynamiek, het aurische energieveld wat we niet kunnen zien maar wat wel een onwijs grote rol speelt in of we wel of niet (materieel) succesvol kunnen zijn als team. Het klinkt best aannemelijk allemaal...

Als je hier warm voor loopt en je wilt hier mee over weten, neem dan vrijblijvend Contact met me op. Dan bekijken we samen of ik iets voor jou, jouw team, start-up of bedrijf kan betekenen. Er is meer tussen hemel en aarde dan alleen de statistieken, maar als je weet hoe je de statistieken een duw de goede richting op kunt geven dan moet je dat zeker niet laten!

 

Op de pagina Producten en diensten kun je ontdekken wat ik je kan bieden.