Live your life as self

````````"Marieke heeft voor ons bureau een uitgebreide Business Analyse verzorgd op basis van Human Design.  
Ze heeft ons inzicht gegeven in ‘waar lekt het en waar lukt het’ als het gaat om ons bedrijf en onze samenwerking. Ook heeft ze ons inzicht gegeven in wat ieder van ons specifiek kan brengen vanuit onze eigen natuurlijke energie en kracht. Daarnaast gaf ze ons inzicht in hoe onze onderlinge dynamiek werkt, en inzicht en adviezen over wat complementair kan werken bij de groei van ons bedrijf. 

Het was herkenbaar, fascinerend, verrassend, raak en waardevol! 

We merken in de dagen na de Business Analyse dat we het er regelmatig over hebben, met elkaar maar ook thuis, het levert bespreekpunten op en taal om het te kunnen bespreken. Serieus en ook met humor. 

Marieke’s uitleg, begeleiding en advies bij onze sessie hebben we heel prettig gevonden. In een prettige sfeer en met open communicatie en focus op kracht en energie is er veel besproken waar we verder mee kunnen!"

S.J.

Teammanager

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Over de analyse en het gesprek heb ik alleen maar complimenten. Zowel inhoud als vorm is top in orde. Je hebt het super ingericht; je website, je agenda, het gesprek, de opname, je vormgeving, de helderheid van je diensten, het rapport, ik ervaar het als zeer professioneel, consistent en zorgvuldig opgezet.

Ik ga ons gesprek nog naluisteren, maar een boodschap is me het meest bijgebleven: je bent hier niet om iets te bewijzen, maar om de ander te leren kennen. Trouwens ook dat de ruimte/omgeving voor mij een belangrijke raadgever is voor de mensen die ik daarin tref. Dat zijn wel fijne inzichten!"

 

C.R.

Auteur en eigenaar

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Marieke is bijna een wandelende encyclopedie als het om Human Design gaat. Ze heeft voor elke vraag wel een passend antwoord en vertaalt de theorie van Human Design in razend tempo naar elke situatie. Bijzonder knap en boeiend!"

 

H.S.

Eigenaar

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Nogmaals dankjewel voor de coaching en inzichten en ook documenten en tips na afloop!

Ik heb er heel veel aan, even erboven hangen en heb weer goede handvaten om te gaan 'experimenteren' en meer vanuit m'n eigen blauwdruk te leven en werken. Dank je wel!"