Persoonlijk/Privé

Wellicht heb je deze vraag wel eens voorbij zien of horen komen. Misschien zelfs wel in je eigen hoofd of in een gesprek wat je hebt gehad. Waar het om gaat is niet de vraag zelf of de inhoud er van. Het gaat om de boodschap die er achter zit. Eigenlijk wordt hier gezegd: "Zoek eens uit wie je bent en wat je hier te doen hebt". Voor ruim 70% van onze bevolking is dit een vraag die hun leven kan veranderen. Voor de andere 30% kan het iets zijn waarmee ze het leven van anderen veranderen en daarmee dus ook het leven van henzelf. Het zorgt er voor dat je je bewustzijn verhoogt en daarmee je eigen realiteit kunt vormen. Dat je weet waarom je bepaalde levensvragen hebt, waarom bepaalde dingen telkens op je pad komen en dat je ervaart waarom mensen op jou reageren zoals ze reageren. Niet vanuit je geest en je beïnvloeding door je verstand, maar door je bewust te worden van jouw eigen levenskracht en energieveld in relatie tot jezelf en anderen om je heen.

HUMAN DESIGN EN JOUW LEVENSVRAAG

Ieder Type heeft een eigen 'levensopdracht' te vervullen. En deze levensopdracht vervul je correct als jezelf als je je Strategie en je innerlijke Autoriteit volgt. Je Openheid in je Design laat je zien waar je het risico loopt je Hoofd (Mind) jouw leven te laten leiden en zich er mee te bemoeien. Jouw Definitie laat zien wat voor jou het pad is waar je overheen kunt lopen als jouw unieke Zelf. En als je dat doet, als je correct leeft, dan is er sprake van de volgende levensopdracht per Type.

Type Levensopdracht
De Generator (en Manifesting Generator) Ken jezelf
De Projector Ken de ander
De Reflector Ken je omgeving
De Manifestor Heb impact

NO CHOICE

Wanneer je correct gaat leven als jezelf, word je uit het keuzespel van 'the Mind' gehaald. Het keuzespel wat het Hoofd met je speelt brengt je in de illusie dat je een keuze hebt in dit leven. Dit wordt ook vaak gezegd in onze geconditioneerde maatschappij: "Je hebt altijd een keuze". Binnen Human Design en het ontdekken van jouw innerlijke Autoriteit en de manier waarop je besluiten neemt als jezelf geeft je geen keuze. Je hebt geen andere keus dan leven als jezelf. En dat is altijd de beste keuze. Omdat dat is hoe je geboren bent en hoe je hier mag zijn. Het nemen van besluiten als jezelf stelt je in staat om vrij van oordeel en onvoorwaardelijk van jezelf te houden. En als je van jezelf houdt, dan is er ruimte voor de ander. Als je correct leeft en besluiten neemt als jezelf dan gaat het er niet meer om dat je precies moet weten of moet uitleggen hoe je tot het besluit bent gekomen en hoe dat precies werkt. Er is maar één antwoord en dat is het antwoord van jouw innerlijke Autoriteit. En die heeft geen reden, geen uitleg, geen verklaring. Als je van jezelf houdt dan heb je dat ook niet nodig. En daarmee kom je automatisch in de situatie dat je dit ook niet (meer) van de ander verlangt. 

 

No Choice lijkt dus een contradictie te zijn dat je gevangen bent in de hulpeloosheid van het leven. Het punt is echter dat je niet meer gevangen bent in je Hoofd en in de illusie van het leven, maar vrij in jezelf. Je hebt geen andere keuze dan jezelf zijn. Een vrij wezen. Als mens van vlees en bloed, met licht en schaduwkanten. Want die hebben we allemaal. Maar als je van jezelf houdt, dan hou je van alles in jezelf. Het oordeel verdwijnt naar de achtergrond. En dat werkt helend en bevrijdend. 

HET EXPERIMENT IN STAPPEN

De magie van het Human Design Systeem is dat het een instrument is, een middel, waarmee je ZELF kunt gaan experimenteren. Je hoeft niemand te geloven, ook mij niet als je met mij gaat werken. Je hoeft het alleen maar uit te proberen en te kijken of het voor jou werkt. Experimenteren betekent ook dat je hier niet de beste in hoeft te zijn, dat je mag vallen en opstaan, dat je er even helemaal klaar mee mag zijn en het compleet naast je neer leggen. Een experiment is een experiment. Maar soms is het fijn om in zo'n experiment iemand te hebben die met je mee kan kijken. Waar je af en toe even op terug kunt vallen en waar je samen mee kunt experimenteren. Waar je je ervaringen mee kunt delen, waar je advies aan kunt vragen, of die als klankbord kan functioneren. Dat is wat een coach doet. En dat is ook wat ik kan bieden.

Ik kan je begeleiden in jouw experiment. Ik kan NIET jouw levensvraag beantwoorden. Dat kun je alleen zelf. Maar ik kan jou wel helpen om jouw levensvragen concreter te maken. Ik kan je ondersteunen als je vast zit in iets. 

ZUIVERE COACHING

Ik leef zelf ook mijn experiment. Dat betekent dat ik heel goed weet welke invloed mijn Design heeft op degene waarmee ik ga werken. Daarom werk ik met een intakegesprek of een vrijblijvend gesprek waarin we elkaar spreken en zien en wederzijds kunnen aanvoelen of we een match zijn. We zijn hier als mensen om elkaar aan te vullen. En vanuit die ingang en dat principe wil ik mijn werk doen. Dat betekent ook dat ik geen all-round pakketje coaching aanbied. Ik bied coaching aan die past bij de vraag die er ligt en bij jouw Design. Het maakt niet uit hoe oud je bent, waar je vandaan komt, wat je achtergrond is en welke vraag je hebt. Ik werk niet met doelgroepen. Ik werk met mensen en met hun energie. En daarin ligt de vorm van de coaching.

 

Mocht jou dit aanspreken of je voelt een innerlijke "JA", neem dan Contact met me op voor een afspraak. Wil je weten wat je ongeveer kunt verwachten, kijk dan op Producten en Diensten. 

 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.