Eenheid door design

 

Als ik kijk naar mijn BodyGraph en naar alles wat ik tot nu toe geleerd heb, is het duidelijk dat alle poorten, kanalen en gedefinieerde centra op elkaar inwerken om elkaar aan te vullen of te versterken. Ik heb het gevoel dat ik dit Design heb omdat ik hier ben om gemeenschappen te laten zien hoe het anders kan. En dat het feit dat Human Design op mijn pad is gekomen de enige manier is waarop ik dit duidelijk kan maken.

 

Mijn profiel geeft me de mogelijkheid dat te doen, want allereerst heeft de 5/1 het vermogen de basis neer te leggen op wat ze ziet. Doet onderzoek naar feiten en doet dat zorgvuldig. En de 1 is als onderzoeker ook geboren om te onderwijzen wat ze heeft onderzocht. Maar kan dit niet zonder de 5, die in deze niet bang is om naar buiten of naar voren te stappen als het spannend is. Want in spannende tijden is de 5 degene die het oplossend vermogen heeft. De redder kan zijn. Met een boodschap. Een boodschap die niet het individu alleen aangaat, maar een die de hele gemeenschap raakt. En omdat de 5 transpersoonlijk werkt, kan deze ook grote gemeenschappen bereiken. Dat hoeven niet hun vrienden te zijn, dat kunnen mensen zijn die openstaan voor transformatie, maar ook mensen die vastzitten in een verhaal dat ze zichzelf hebben verteld.

 

Om dit te kunnen bereiken en de juiste mensen te beïnvloeden die er aan toe zijn, is het open G-centrum en de aantrekkingskracht van de Monopool nodig waar verschillende mensen met verschillende achtergronden worden aangetrokken. Want met mijn volledig open G-centrum ben ik niet voor 1 soort mensen. De 5 zorgt ervoor dat als ik goed luister naar de vraag van mensen die op mijn pad komen, ik kan kiezen of ik die vraag wel of niet kan en wil omarmen. En omdat ik daarin vrijheid wil blijven voelen, zijn mijn ongedefinieerde Hoofd- en Wortelcentra essentieel. Als ik verschillende inspiratiebronnen kan aanboren voor de grote maatschappelijke vraagstukken en ik geen mentale druk voel om ze allemaal op te lossen, en ik ervoor zorg dat ik het geduld heb om in mijn goddelijke timing te stappen terwijl ik luister naar mijn Emotionele Centrum en mijn Poort 5, dan komt er een krachtige boodschap uit die er toe doet.

 

Mijn gedefinieerde Keelcentrum weet wanneer ik wel of niet moet spreken. Als ik reageer op de externe signalen die tot mij komen weet ik, vertrouwend op mijn gedefinieerde Miltcentrum en dus sterke intuïtie, wanneer ik moet handelen. Ik weet ook dat ik daarvoor altijd voldoende energie zal hebben, omdat mijn Miltcentrum gedefinieerd is en ik het kanaal van charisma kan gebruiken om meerdere mensen te bereiken zonder veel te hoeven doen. Ik word immers altijd gezien en opgemerkt. Mijn omhullende aura zorgt ervoor dat mensen mij zien als het moment daar is om gezien te worden. Wanneer de aantrekkingskracht er is om gezien te worden. Ik raak mensen door mijn enthousiasme dat ik onbewust altijd meebreng.

 

Als ik naar de Lijnen in mijn Design kijk, zie ik dat de meeste een 5e Lijn zijn. Van mij wordt verwacht dat ik problemen oplos. Dat ik les geef en dat ik alleen les geef als ik een goede basis heb gelegd en goed heb onderzocht wat ik wil overbrengen. Daarin word ik al gezien als een rolmodel en dat blijkt uit de vele poorten die een 6e Lijn hebben. Dat ik mijn stem mag laten gelden wordt ondersteund door zowel Lijn 1 als Lijn 5. En dat ik daarin mijn eigen ervaringen deel, wordt weerspiegeld in mijn circuit. Er zit veel 'logisch delen' in mijn design. Zwijgen is dus geen optie. Maar spreken op het moment dat dat in reactie is. En niet op eigen initiatief en op het moment dat ik denk dat het goed is.

 

Ook daar helpen mijn open Hoofd en ongedefinieerde Ajna, want ik heb geen consistent verhaal. Ik spreek het verhaal dat op dat moment goed voelt in mijn intuïtie. En dan komt het er met kracht uit. Ik laat hier zien dat, ook al heb je veel energie en zie je er sterk en zelfverzekerd uit, de buitenkant niet altijd overeenkomt met de binnenkant. Die kwetsbaarheid en dat gevoel zijn essentieel, want als je dat niet toelaat kan de energie die je hebt echt weglekken in iets wat je opbrandt.

 

Ik ben hier om te laten zien en zelf te ervaren dat ieder mens uniek is, dat we niet met elkaar te vergelijken zijn en dat we elkaar daarom kunnen aanvullen en elkaars uniekheid kunnen waarderen. Dat geld niet alles is en dat geluk in andere dingen zit dan wat we tot nu toe allemaal hebben vergaard. Dat het belangrijk is eerst jezelf te zien en lief te hebben voordat je van anderen kunt houden. Want als je van jezelf houdt, vind je jezelf de moeite waard, kun je zonder oordeel naar de ander kijken en zullen zij in jou een spiegel vinden die deze zelfliefde en eigenwaarde teruggeeft.

 

Door mijn open centra kan ik onbevangen en vrij van welke druk dan ook blijven. En mijn gedefinieerde Solar Plexus (Emotionele Centrum) leert me dat elk moment goed is, als het goed is voor het moment dat het goed moet zijn. Het leert me dat het leven naar je toe komt. In de vorm die voor jou bedoeld is. Of je dat nu wilt of niet. En dat elke vorm van controle ontstaat en voortkomt uit niet-zelf en conditionering. Maar dat het niet goed of fout is, maar dat bewustzijn ervan en in jezelf onderzoeken welke waarde het voor je heeft als je het niet personaliseert, het heel maakt.

 

Ik ben ontworpen zoals ik ontworpen ben om te kunnen ervaren en uitdrukken wat het is om één te zijn. Als mens, als deel van de aarde, als deel van het universum, als puzzelstukje in een grote puzzel van eenheid.