Het theater dat we leven noemen

Het Incarnatiekruis is NIET iets wat je na moet streven of waar je recht op hebt.

Veel mensen zijn op zoek naar hun levensdoel. De reden van hun bestaan. En de neiging bestaat om dan 'even op te zoeken' wat je incarnatiekruis inhoudt en er dan naar te gaan leven. Maar dat is niet hoe het Human Design Systeem is bedoeld. Want de enige manier waarop je een correct leven als jezelf kunt leiden is simpel. Je volgt je Strategie en je innerlijke Autoriteit en het leven zoals dat voor jou bedoeld is ontvouwt zich. Dat wil niet zeggen dat het simpel IS, maar het is wel simpel en praktisch toe te passen. Iedereen heeft er toegang toe en iedereen kan het ook toepassen. 

 

Ons Incarnatiekruis is niet iets wat automatisch tevoorschijn komt als we door ons deconditioneringsproces heen gaan. Noch voorziet het in een onmiddellijke bevrediging en voldoening. Het is veel meer dan dat. Wanneer we in de wereld functioneren als ons gedifferentieerde Zelf, dan neemt ons Incarnatiekruis ons leven letterlijk en natuurlijk over. Het vervullen van ons levensdoel vraagt een levenslange commitment en een geduldige en gedisciplineerde alertheid in het nemen van besluiten die correct voor ons zijn, in combinatie met een toewijding in het finetunen van ons bewustzijn. We wekken ons Incarnatiekruis niet op, we worden in ons Incarnatiekruis wakker.

 

Ons Incarnatiekruis belichaamt de volledige expressie van ons bewustzijn potentieel en ons proces van een wakker leven. Het theater dat we leven noemen. En omdat iedereen een eigen theaterstuk heeft ga ik geen uitgebreide toelichting geven of een uitputtende lijst van alle Incarnatiekruizen die er zijn en hoe ze beschreven worden. Als je met me gaat samen werken kunnen we er naar kijken en kan ik je meenemen in jouw theaterstuk. Mijn doel is om praktische handreikingen te geven in de coaching en in de begeleiding, zowel in de levensvragen van mensen (van 0 tot 100) als in de vragen die mensen in hun werkleven of tijdens hun studentenleven hebben. 

 

Mijn Incarnatiekruis is het Left Angle Cross of Migration. Dit Incarnatiekruis bevindt zich in het 'Quarter of Initiation'. Mijn levensdoel wordt vervuld door de Geest. Door denken, onderwijzen, conceptualiseren, uitleggen en delen wat het betekent om te leven in een Vorm. Het zet de finetuning van onze Geest (Mind) in gang terwijl we leren ons over te geven aan de richtlijnen van onze Vorm. Als onze Geest zich eenmaal op zijn gemak voelt in onze Vorm, verlangen we er niet langer naar het leven te leiden als iemand anders dan onszelf. 

 

Als je een traject met mij doet dan gaan we het ook over jouw Incarnatiekruis hebben. Mocht jou dit aanspreken dan nodig ik je uit Contact met me op te nemen voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. Ik kijk er naar uit om jou in mijn theater van het leven te ontmoeten. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.