Live your life as self

Nieuwsbrief

 

In deze nieuwsbrief deel ik mijn gedachten met je. Soms vanuit eigen ervaring, soms versterkt door de kennis die ik heb opgedaan rondom Human Design en hoe het werkt. Ik heb verschillende manieren waarop ik mijn leven vorm geef. Soms empower ik anderen, soms support ik anderen en soms deel ik iets met anderen. Dat zit verscholen in mijn design. En het delen van verhalen of van gedachten doe ik graag vanuit het principe van Wildwriting. Voor mij is wildwriting een manier waarop ik mijn manifestatie, de actie die ik voel in mijn lijf kan uiten en waarmee ik mijn hoofd de gelegenheid geef toe te kijken wat er uit mijn vingers vloeit. 

 

Op deze manier kan ik de mentale druk die mijn open hoofdcentrum elke dag aan me presenteert EN de adrenaline stress die er vanuit mijn Rootcentrum komt, vorm geven op een manier die bij mij past. En dat geeft me rust en zorgt er voor dat ik het, zodra ik het heb opgeschreven, niet meer in mijn hoofd of mijn lijf hoef vast te houden.

 

Loslaten in de praktijk is bij mij dus mijn levenskracht omzetten in creativiteit. En als je als lezer hier iets uit kunt halen of van mee kunt nemen dan ben je van harte uitgenodigd dat te doen.