Gewaar worden in de trein

In de trein merk ik het effect van mijn open en omhullende aura. Dit is het aura (energieveld) van een Generator. Alles komt binnen, er zit geen bescherming op. Ik heb een boek bij me waarin ik aan het lezen ben, dat ging prima totdat er een man de coupé binnenkomt die een in mijn ogen onvoorstelbaar privacy gevoelig gesprek voert via de mobiele telefoon. Hij bespreekt uitvoerig hoe zijn financiële situatie er voor staat, waar hij alles aan moet betalen en dat hij niet begrijpt dat het CBR niet begrijpt dat het onthouden van het terugkrijgen van zijn rijbewijs hem alleen maar meer geld kost. 

 

Ik heb mijn boek weg gelegd. Want ondanks dat ik een gefocust en strategisch brein heb, lijkt het aura sterker te zijn. Ik focus me op de binnenkomende frequenties van de stem van die man en ik probeer me er niet in te mengen en toch gebeurt het. Niet echt, in de zin van dat ik de man aanspreek en zeg dat ik wel een luisterend oor wil zijn voor zijn problemen, maar wel dat mijn gedachten er naar toe worden getrokken. Ik merk dat mijn lichaam er weerstand op krijgt en ik word me ook gewaar van een soort van opluchtend gevoel wanneer ik zie dat hij bij het volgende station er uit moet. 

 

Bijzondere ervaring. Dit is het daadwerkelijk ervaren van mijn individualiteit. Ondersteund door een auditieve gevoeligheid en waaraan ik me in dat moment gewoon kon overgeven. Niet heel hard werken om me te blijven focussen op mijn boek, maar het boek gewoon even wegleggen en de kenmerken van mijn aura gewaarworden. Alles begint bij aura. Bij het energetische energieveld om me heen. En daarna worden de karakteristieken van mijn design ingezet. Hoe mooi alles met elkaar verbonden is en hoe het op elkaar inwerkt. 

 

Het risico van het kijken naar specifieke onderdelen van je design (of BodyGraph) is dat je daar conclusies uit trekt waar dan je Mind weer mee aan de haal kan gaan. Maar het gaat niet om de losse onderdelen van je design. Maar om alle onderdelen die met elkaar in verbinding staan en elkaar ondersteunen of versterken en die maken wie je bent. 

 

Het mooiste van dit experiment in Human Design en het leven van mijn leven als Zelf is dat bewustwording alleen al iets in gang zet als het gaat om de daling van innerlijk verzet. Het leven wordt er echt aangenamer van. Omdat het verzet minder is. Geen irritatie of ergernis, gewoon gewaar zijn. 

 

Fijn!

 

Als je ook inzicht wilt hebben in jouw design en hoe alles op elkaar inwerkt vanuit het geheel en zoals je bedoeld bent te leven, neem dan contact met me op. Misschien kan ik iets voor je betekenen.