Online producten

Soms is het gewoon fijn om iets 'in handen te hebben' waarmee je niet persé een heel coachingstraject of een begeleiding zoekt, maar een paar handreikingen die je verder kunnen brengen als je geïnteresseerd bent in Human Design, maar niet de energie hebt om er onwijs diep op in te gaan. 

 

Daarom bied ik ook korte schriftelijke BodyGraph analyses aan die je hier kunt bestellen. Dit is geen vervanging van de begeleide analyse, omdat dit vaak dieper in gaat op de persoonlijke vragen die er zijn, maar het is wel een leuke en toch praktische teaser om je enthousiast te maken of om je een klein beetje op weg te helpen in je eigen Design. Voor elk van deze producten heb ik je geboortegegevens nodig (datum, tijd en geboorteplaats), deze kun je via deze link doorgeven. Zodra ik je gegevens heb ontvangen waar vanzelfsprekend de Algemene voorwaarden en privacy op van toepassing zijn, stuur ik je de opdrachtbevestiging inclusief factuur per mail toe en ga ik aan het werk zodra ik de betaling heb ontvangen.

 

Omdat deze producten allemaal met de hand worden gemaakt, moet je rekening houden met uitwerktijd. Deze verschilt per product en staat in de productbeschrijving opgenomen.


In deze handgemaakte korte 'speed analyse' beschrijf ik jouw Type, Strategie, Autoriteit en je Profiel. Als je op zoek bent naar iets wat jou vlot inzichten kan geven in jouw besluitvorming en hoe je als jezelf kunt leven, dan is dit voldoende om dat te kunnen doen. 

 

Uitwerktijd: 2 werkdagen


In deze handgemaakte uitgebreidere analyse beschrijf ik aanvullend op hetgeen ik in de Basis Analyse heb beschreven, jouw Centra, jouw Kanalen en Poorten (en daarmee dus hetgeen er gedefinieerd is en hetgeen er niet gedefinieerd is) en jouw Incarnatiekruis (Levensmissie).

 

Uitwerktijd: 5 werkdagen 


In deze handgemaakte Complete analyse beschrijf ik aanvullend op hetgeen ik in de Geavanceerde Analyse heb beschreven, jouw Circuits en je Variabelen. Dit is een holistische analyse die laat zien welke verbindingen er zijn in jouw Design en waarmee je daadwerkelijk een verdiepend inzicht krijgt in wie jij bent.

 

Uitwerktijd: 10 werkdagen