Energie is uniek en authentiek

Heb je er de energie voor? Het onderscheid tussen energie-Types en non-energie Types.

Het Type binnen het Human Design Systeem betreft het lichaam, onze genen en ons aura. Het heeft niets te maken met een psychologische of persoonlijkheidstypering. Elk Type definieert een bepaalde wijze van energetisch functioneren als een primaire aurische frequentie die even goed te onderscheiden is als onze bloedgroep.

 

De vier Types worden ingedeeld naar hun vermogen om consistent energie te genereren of te initiëren, of niet. Er zijn twee 'energie-Types' (Manifestors en Generators) en twee 'non-energie-Types' (de Projectors en de Reflectors). 

 

Voor de non-energie-Types geldt dat zij geen constante of consistente toegang hebben tot hun eigen genererende en manifesterende capaciteit en hun energie en doorzettingsvermogen voor werk is niet betrouwbaar beschikbaar voor hen. Wanneer non-energie-Typen hun Strategie volgen halen ze het meest uit het voor hen beschikbare energie potentieel. 

 

Non-energie-Types kunnen gebruik maken van de energie van de energie-Types als deze in hun aura zijn, maar zodra deze uit hun aura weg gaan is deze energie er niet meer en kan het voor de non-energie-Types ook echt voelen alsof hun energie in eens wegtrekt. De bewustwording hierop kan verhelderend zijn omdat het vaak verklaart waarom non-energie-Types zich zo onvoorstelbaar moe kunnen voelen. De energie is niet in henzelf aanwezig maar wordt gehaald uit de ander. En dat is exact hoe het is bedoeld. De non-energie-Types zijn niet hier om keihard te werken. Daar hebben ze gewoonweg letterlijk de energie niet voor. De Projectors en de Reflectors gebruiken hun ervaringsgerichte wijsheid over energie om het begrip voor  en de productiviteit van de energie-Types te vergroten.

 

Energie-Types hebben hun Sacrale Centrum gedefinieerd (dat is het kenmerk van de Generator) en/of een motor Centrum verbonden met de Keel (kenmerk voor Manifestors en voor Manifesting Generators wanneer het Sacrale Centrum ook gedefinieerd is) waardoor ze kunnen genereren en/of manifesteren.

 

Het onderscheid is dus puur gericht op het hebben van consistente en betrouwbare toegang tot ofwel genererende energie (Generators) ofwel genererende en manifesterende energie (Manifesting Generators) ofwel manifesterende energie (Manifestors). Of niet (Projectors en Reflectors). 

 

In Definitie in energie beschrijf ik hoe de energie binnen alle Types kan stromen. Non-energie wil immers niet zeggen dat je GEEN energie hebt. Ieder mens heeft toegang en is ontvankelijk voor alle vormen van energie. Alle 64 Poorten van je Design zitten in je DNA. Anders zou je niet kunnen leven, je hebt het allemaal nodig. Maar de definitie van je design maakt duidelijk hoe je je onderscheidt van anderen. En daarmee geeft het je uniciteit als mens weer. Een geschenk dat ons allemaal is gegeven. Ik kan je helpen dit te leren zien en ontdekken. Als je hierover meer informatie wilt of je wilt vrijblijvend een inspiratie gesprek met me doen, neem dan Contact met me op of kijk even op de aanbod pagina wat ik hierin te bieden heb.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.